Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 156-те

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinifarina
    Първоначално публикувано от Venci
    Първо се притесняваш да не се скапе мотора след 5000 км после искаш да слагаш минерално масло. Явно нарочно искаш да страдаш. Не си прави експерименти. Каквото пише на лепенката на капака това сипвай.
    Като и налееш минерално масло и след не много време щр чуеш следното от мотора
    то това дрънчене идва от минералите
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Тя колата е готова, ама е преди бях до Фиат сервиз и там повдигнах този въпрос. И те казаха, че тези коли си имат някакъв проблем с вала и лагерите. Май си е до двигателя, не до маслото ...

Comment

Първоначално публикувано от boho
        Дори мислим да сложа едно минерално масло ... 1000 км с него ... така или иначе сега ще я галя ...
        ми така де. докат я разработваш си я карай с минерално - Селениа Голд примерно - но до 2500 оборота. После Селениа 20к за Алфа Ромео - кво има да умуваш, мотул та не знам си кво ... нали са ти го написали на колата?
        две страници глупости...
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
        X